Рефлексія

Перегляд 15 повідомлень - з 226 по 240 (всього 706)
  • Автор
    Записи

Дякую за таку підтримку для роботи. Цікаві інтерактивні завдання. Подобаєтьсяте, що вчитель може спостерігати за навчальним просуванням учня. Корисні функції, особливо для мене, що можна завантажувати підручник. завдання для самостійної роботи учнів.

Дужее цікавий курс буду використовувати у роботі

Дуже вдячна “Ранку” за сучасну платформу, яка є зручною для користування та містить весь необхідний набір методичного супроводу освітнього процесу. Враженя великим розмаїттям вправ і завдань. Учні із задоволенням працюють з електронними посібниками. Хочу побажати команді розробників творчого вдосконалення та успіхів!

Дуже цкаві курси планую після проходження курсів впроваджувати в роботу. Подобається те, що учень може самостійно опановувати матеріал, виконувати інтерактивні вправи. Учитель спостерігає за навчальним просуванням учнів, може бачити недоліки, допомагати в їх вирішувати. Цікаво, що можна закачувати електронні підручники, а саме з мого предмету. Пропоную продовжувати розробникам розробляти інтерактивні курси для 7 класу і для 8 класу, так як на наступний навчальний рік уже будуть пілотні 8 класи з НУШ. Отже, успіхів розробникам у вашій роботі. Ваша робота дуже допомагає вчителям

Дуже клрутий курс!

<p>Дякую</p>

Дякую

Чудово!

Дякую за цікавий та корисний курс.

Корисна платформа

Дякую за цікавий та пізнавальний курс!

Дякую за курс

[email protected]
    Учасник

Дякую команді фахівців за створену платформу та її можливості для полегшення в опануванні навчальним матеріалом.

[email protected]
    Учасник

Дякую за такий цікавий сайт.

Дякую за цікавий курс. Миру нам!

Перегляд 15 повідомлень - з 226 по 240 (всього 706)
  • Вибачте , ви повинні увійти в систему , щоб відповісти в темі .
>
Перейти до вмісту